(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja mekaaniseen kunnossapitoon
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haemme Wipak Nastolaan kunnossapidon vahvistukseksi

ASENTAJAA MEKAANISEEN KUNNOSSAPITOON

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa teollisuuden kunnossapidon mekaanisista asennuksista sekä korjauksista. Vastaat tehtaan laitteiden toiminnasta yhteistyössä muun kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä. Olet työtä pelkäämätön ja aktiivinen tiimipeluri, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta hitsaamisesta ja pneumatiikasta, sekä kone- ja laiteasennuksista. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet, etkä pelkää vaihtelevia työtehtäviä.

Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ja edellyttää valmiutta vuorotöihin. Työsuhde alkaa helmikuun 2020 alussa ja on kestoltaan n. 6 kuukautta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viimeistään 19.1.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten toimithan ripeästi! Toivomme, että varmistat ennakkoon TE-palveluista soveltuvuutesi vuorotteluvapaan sijaisuuteen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Kosti Häyrinen sähköpostitse kosti.hayrinen@wipak.com  tai puhelimitse numerosta 040 832 7952.