(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (Mekaaninen) Rajamäen tehtaalle
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas valmistaa ja pullottaa kotimaan markkinoille sekä vientiin myytäviä alkoholijuomia. Tehtaan yhteydessä toimii myös logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäen tehdas sijaitsee Nurmijärvellä.

Joukkoomme haetaan:

KUNNOSSAPITOASENTAJA (MEKAANINEN) Altia Oyj Rajamäki, Alkoholijuomatehdas

Haemme mekaanista kunnossapitoasentajaa Altian alkoholijuomatehtaan huolto- ja kunnossapitotöihin, vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänä ovat monipuoliset käynnissäpito-, ennakkohuolto- ja muutostyöt sekä laitteisiin liittyvät vianetsintätyöt osana kokeneen noin 15 asentajan tiimiä. Työssä vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta. Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä, yövuoroa tehdään tuotannon tarpeiden mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta huolto-, kunnossapito- ja asennustöistä teollisuusympäristössä ja valmiuksia sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn.

Valittaessa henkilöä täytettävään tehtävään eduksi luetaan osaaminen/kokemus seuraavista tehtävistä:

  • Sähkö/automaatio
  • Pneumatiikka
  • Tig-hitsaus
  • Koneistus


Tarjoamme sinulle viihtyisän, jatkuvasti kehittyvän työympäristön, mukavat työkaverit, mielenkiintoiset tuotteet sekä kilpailukykyisen palkan. Työn ohella on mahdollisuus kouluttautua ja lisätä omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa kunnossapidon työnjohtaja Jouni Vihma, 040-1720519

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 30.4.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä on yhteensä noin 800 altialaista seitsemässä maassa.