(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, Mekaaninen kunnossapito
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme nyt Mekaanisen kunnossapidon osaajaa Metsä Board Kemin tehtaan kunnossapito-tiimiin

KUNNOSSAPITOASENTAJA (Mekaaninen kunnossapito)

Mitä pääset tekemään?

Tehtävänä on Kemin kartonkitehtaan häiriöttömän käynnin varmistaminen mekaanisen kunnossapidon toimin. Toimit mekaanisen kunnossapitotiimin jäsenenä. Toimen päätehtävänä ovat ennakkohuoltotoimenpiteiden suorittaminen, suunnitellut laitehuollot ja korjaukset sekä tuotannollisten toimintahäiriöiden selvitykset ja korjaukset. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu laiteasennukset ja käyttöönotto sekä tiivis yhteistyö käyttöhenkilöstön kanssa. Tehtävässä toimitaan pääosin työparina tai yksin. Toimeen kuuluu lisäksi tiedonhaku käytössä olevista järjestelmistä ja raportointi niihin (kunnossapitojärjestelmään ilmoitusten teko sekä varaosien ja dokumenttien haku järjestelmästä). Tehtävässä menestyminen vaatii prosessin-, prosessilaitteiden- ja työvälineiden tuntemusta ja niiden kehittämisvalmiutta.

Millä vakuutat meidät?

Toivomme, että olet luonteeltasi tarkka, huolellinen ja pitkäjänteinen sekä asenteeltasi oma-aloitteinen. Olet joustava, halukas oppimaan uutta ja kykenet niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn sekä turvallisesti työskenteleminen on sinulle ensiarvoisen tärkeää.

Edellytämme sinulta konetekniikan ammattitutkintoa tai soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden mekaanisten laitteiden kunnossapidosta.

Aikaisempi kokemus laiteasennuksista, pumppaustekniikasta, pyörivistä laitteista ja hydrauliikkajärjestelmistä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti prosessiteollisuuden ennakkohuolto-, vianhaku- ja käyttöönotto-osaamista. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, tyydyttävää englannin kielen taitoa, perus-IT-taitoja sekä mekaanisten piirustusten ja PI-kaavioiden lukutaitoa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työympäristön vakaassa metsäteollisuuden yhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Vastuu häiriöttömästä tuotannosta sekä osaamisen kehittäminen yhdistettynä oppimisen mahdollisuuksiin ovat tehtävän kiinnostavuuden kannalta olennaisia tekijöitä.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsä Board Kemin

Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Niko Posti 040 148 5021, niko.posti@metsagroup.com

tai

Kunnossapitopäällikkö Sauli Kiiskilä 050 565 1123 , sauli.kiiskila@metsagroup.com

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisiman pian sillä, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi)

Haku on auki 31.10.2019 saakka. Menestystä hakuun!