Kunnossapitoasentaja Meiralle
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Haemme rekrytointitoimeksiantona Meira Oy:lle kunnossapitoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elintarviketuotantolaitoksen monipuolisiin mekaanisiin kunnossapitotehtäviin. Töitä tehdään 2-vuorossa, jossa pääasiassa työskennellään päivävuorossa, mutta iltavuoroviikko on noin 4-5 viikon välein. Tuotantolaitos sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Kunnossapitoasentaja työskentelet osana Meiran ammattitaitoista kunnossapitotiimiä Vallilan perinteikkäällä kahvitehtaalla. Työtehtävät sisältävät monipuolisia mekaanisia kunnossapitotehtäviä tehtaan pakkaus- ja tuotantokoneiden kunnostuksessa ja huollossa.

Toivomme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
  • Positiivista ja itsevarmaa otetta työntekoon

Eduksi katsomme osaamisen hitsauksesta, pneumatiikasta sekä muista konepajan laitteista ja koneista. Englannin kielen taito ja yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme mekaniikka-asentajan tehtävän tuotantolaitoksella, jossa laitekanta on sopiva sekoitus perinteistä sekä modernia koneistoa luoden mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan. Käytössäsi on korkealaatuiset työkalut sekä apunasi on ammattitaitoiset työtoverit. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Meiran palkkalistoille.

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 84,3 milj miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 184. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin klo 12 - 13 Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

HUOM! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286962
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505012792
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo