(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Olemme investoineet Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja haemme nyt ammattitaitoisen kunnossapitotiimimme vahvistukseksi

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu betonielementtituotannon koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen mekaaniset kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Vastaat myös kunnossapitotöiden vaatimista tapahtumakirjauksista ARROW -järjestelmään.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Lujabetonin palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen.
- Lisäksi odotamme sinulta työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.
- Valmiutta 2-vuoro- ja 3-vuorotyöhön


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi