(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Investoimme vuoden 2018 aikana Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja haemme nyt

KUNNOSSAPITOASENTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu betonielementtituotannon koneiden ja laitteiden sekä kiinteistöjen kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Vastaat myös kunnossapitotöiden vaatimista tapahtumakirjauksista ARROW -järjestelmään.


Edellytämme sinulta

- Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen.
- Lisäksi odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä ehdotonta sitoutumista 0-tapaturmatavoitteeseen ja tavoitteen vaatimiin toimintatapoihin.
- Valmiutta 2-vuoro- ja 3-vuorotyöhön


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia juoksevasti haun kuluessa.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi