(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja - LST Service Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

LST Group konserni on suomalainen sähkötekniikan osaava ja luotettava toimija, jonka toiminta kattaa kaiken sähkösuunnittelusta kokonaistoimituksiin ja erikoiskomponenttien valmistukseen. Konserni koostuu emoyhtiöstä ja seitsemästä tytäryhtiöstä, jotka muodostavat kahdeksan liiketoimintayksikköä. LST Service Oy korjaa, huoltaa ja tekee käämintätyöt vuosikymmenten kokemuksella sähkömoottoreihin, generaattoreihin ja muihin sähkökoneisiin. Asiakkaita ovat mm. Puolustusvoimat, varustamot ja muu valmistava teollisuus sekä kunnossapidosta vastaavat yritykset. 

Etsimme nyt LST Service Oy:lle kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluvat sähkökoneiden kunnossapito- ja huoltotehtävät Turun alueella. Sinulta löytyy jo entuudestaan kokemusta mekaanisesta huolto- ja kunnossapitotöistä. Päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä, viikoittainen työtuntimäärä on 37,5h. Työpisteesi ja työaikasi voivat vaihdella asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, olethan siis joustava näiden suhteen.

Etsimällämme henkilöltä löytyy kokemusta koulun ja/tai työkokemuksen kautta mekaanisen puolen töistä. Eduksi katsomme sähköalan peruskoulutuksen. Persoonaltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä ongelmanratkaisukykyinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakaassa perheyrityksessä. Saat ympärillesi kannustavan työporukan tuen, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä alasi osaajana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tekijä työllistyy suoraan LST Service Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Haku umpeutuu 23.8.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae paikkaa pikaisesti! Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, lähetä hakemus palkkatoiveineen joko sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai sähköpostitse tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Lisätiedot: Kaisa Messo p. 0102306526 (aikavälillä 19.9-4.10 Jenni Räikkönen p. 0102306523)

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkiosumma on 100,00€!

Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/