(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Lifa Air:lle PK-seudulle!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Kunnossapitoasentaja tuotantoautomaation huoltotehtäviin Lifa Air:lle PK-seudulle!

 

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Ilmanvaihtokanavistojen puhdistusvälineiden ja -menetelmien sekä kehittyneiden ilmansuodatusratkaisujen taustalla on lähes 30 vuoden kokemuksen lisäksi omistautunut ja pitkäjänteinen tutkimus- ja tuotekehitystyö. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

 

Etsimme asiakkaallemme Lifa Air:lle suorarekrytointina vakinaista kunnossapitoasentajaa tuotannon kunnossapito-, huolto- ja kehitystyöhön. Kunnossapitoasentajaa haetaan Pääkaupunkiseudun uusin tuotantotiloihin, joissa Lifa Air valmistaa hengityssuojaimia.

 

Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että tuotannon laitteet toimivat optimaalisesti ja kehittää tuotantolinjojen käyttöastetta ratkaisukeskeisesti. Työskentelet työvuorossasi ainoana kunnossapitoasentajana ja can do -asenteellasi autat tuotannontyöntekijöitä menestymään työssään ratkomalla linjaston ongelmia. Tuliterät tuotantolinjastot ovat lähes kokonaan automatisoituja ja niissä hyödynnetään pneumatiikkaa, robotiikkaa, konenäköä ja tietokantaohjattuja prosesseja. Sähkötyöt painottuvat työssäsi, joten sähköasentajan perustutkinto sekä työkokemus alalta ovat oleellisia, jotta pystyt työskentelemään tehtävässä itsenäisesti.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoiset työtehtävät
  • Itsenäisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään Lifa Air:n tuotannon toimintaa
  • Modernin ja uutta teknologiaa hyödyntävän työympäristön
  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen

 

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta tuotannon kunnossapitotöistä automatisoidussa ympäristössä
  • Sähköasentajan perustutkintoa
  • Ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kehittämishalukkuutta
  • Työturvallisuuden huomioimista kaikessa tekemisessä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (työkielenä on suomi, mutta työssä on kyettävä kommunikoimaan kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa englanniksi)

 

 

Mikäli haluaisit päästä osaksi Lifa Air:n ammattimaista porukkaa ja antaa oman työpanoksesi tärkeälle asialle, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä sähköisen hakemuksen ja lisäämällä siihen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Työ on alkuun päivätyötä, mutta mahdollisuus vuorotyöhön on olemassa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

 

Voit tutustua Lifa Air:iin lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/. Lisätietoja itse tehtävästä ja hakuprosessista Eezy Henkilöstöpalveluilla antaa Essi Mäkinen / essi.makinen@eezy.fi