(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja kunnonvalvontaan
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme nyt kunnossapitoasentajaa Kotkaan Sunilan tulosyksikköömme ennakkohuollon ja mittaavaan kunnonvalvonnan alueelle.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Kunnossapitoasentajana pääset osallistumaan prosessiteollisuuden erilaisten koneiden kunnonvalvontaan. Tehtävässä toimit oleellisena linkkinä tuotannon ja kunnossapidon rajapinnassa.

Tehtäviisi kuuluvat ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Osallistut myös vaurioanalyysien tekoon. Raportoit työsi SAP-ohjausjärjestelmään ja osallistut jatkuvan parantamisen kehittämiseen.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta soveltuvista tehtävistä.

Katsomme eduksi värähtelymittausten ymmärtämisen ja mahdolliset värähtelyanalysoinnin sertifiointitasot 1-3 sekä SAP R/3- ja MS Office -osaamisen. Arvostamme myös aiempaa kokemusta laakeroinnista ja mekaanisten komponenttien ymmärtämistä.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 30.11. mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja

Ti 13.11. klo 13-14 ja pe 16.11. klo 14-15

Kunnossapitopalvelupäällikkö Jussi Manninen, p. 050 389 4709