Kunnossapitoasentaja, koneistustaitoinen
Borealis Polymers Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Nautitko käytännön työstä, jossa pääsee oppimaan jatkuvasti uutta? Kuluuko vapaa-aikasi koneiden tai moottoriajoneuvojen parissa ja omaat lapsenomaisen kiinnostuksen mekaniikkaan?

Porvoon Kilpilahdessa tarvitaan oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä KUNNOSSAPITOASENTAJAA teollisuuden huoltoprosessien kiinnostavaan maailmaan.

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksemme ja vuosikymmenten kokemuksemme avulla tarjoamme keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Uudistumme ja luomme uutta kestävämpää tulevaisuutta varten: vauhditamme siirtymistä kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme perustanamme sitoumuksemme turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen. www.borealisgroup.com / www.borealiseverminds.com / careers.borealisgroup.com

Työnkuvaus tiivistettynä: kompressoreiden, pumppujen ja muiden pyörivien laitteiden sekä liitännäisten koneistojen vianetsintää, korjausta, asennusta ja muita yleisiä huollon toimenpiteitä. Osaamisestasi ja taustastasi riippuen pääset myös osallistumaan huollon suunnitteluun ja raportointiin.

Ennen kaikkea toivomme oma-aloitteista asennetta ja kiinnostusta mekaniikkaan sekä työturvallisuuden tarkkaa vaalimista. Työpäivä on onnistunut, kun kaikki lähtevät terveenä kotiin ja toivomme sinulta samaa arvomaailmaa. Iso osa korjausoppaista tai lähdemateriaaleista tulee ulkomaisilta toimittajilta, joten englannin kielen teknisen sanaston hallinta olisi suotavaa.

Koulutus- ja työhistoriaasi merkityksellisemmässä roolissa on käytännön osaamisen taso sekä kyky ja halu oppia uutta, sillä petrokemian ja muovin valmistuksen tuotantolaitokset tarjoavat työympäristönä kaikkine laitteineen kokeneellekin asentajalle runsaasti uutta opittavaa. Soveltuva tausta voi löytyä yhtä lailla autokorjaamolta, voimalaitoksen kunnossapidosta tai vaikka paperitehtaan asentajan työstä. Koneistustaito katsotaan eduksi.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti välille Ma-Pe klo 07.00-16.00, toki kunnossapitotyön luonteen ja laitosten käytettävyyden takia joustavuutta odotetaan puolin ja toisin.

Vastapainoksi tälle kaikelle Borealis tarjoaa mahdollisuuden pitkään työuraan ja kehittymiseen kunnossapidon ammattilaisena. Töiden aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa ja palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan tapauskohtaisesti ja seuraa Kemianteollisuuden TESiä. Työnantajaksi saat yrityksen, jossa työurat ovat pitkiä ja ammattilaisia arvostetaan.

Utelut, kyselyt ja kaikki muukin lisäinfo:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:

- Kerro, miten taustasi soveltuu mekaanisen kunnossapidon tehtäviin
- Millaista muuta korjaus-/asennus-/koneistusosaamista sinulla on esim. harrastusten puolesta
- Havainnollista suhtautumisesi työturvallisuuteen ja vastuullisuuteen
- Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529411
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Porvoo, Askola, Helsinki, Loviisa, Myrskylä, Porvoo