(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Kokkolaan Woikoski Oy
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Etsimme nyt Woikoski Oy:n Kokkolan tehtaille

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Tehtävässä toimit päivätyössä Woikosken Kokkolan kolmen tehtaan mekaanisen kunnossapidon tehtävien parissa raportoiden kunnossapitopäällikölle. Työ sisältää tehtaiden tuotantolaitteiden kunnossapitoa kuten ennakkohuoltoja, vianetsintää ja korjaavaa kunnossapitoa sekä muita huoltotehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista työskentelyotetta. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen sekä sopeudut hyvin muuttuviin ja haasteellisiin tilanteisiin, joissa pääset toimimaan myös itsenäisesti. Tehtävä edellyttää lisäksi erinomaista turvallisuusasennetta.
Koulutus ja työkokemus
Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (esim. kone-/ automaatioasentaja). Tehtävässä menestyminen edellyttää konetekniikan ja mekaniikan hyvää tuntemusta. Voit olla joko urasi alussa oleva asentaja tai kokeneempi konkari. Sähkö-/automaatiotekniikan tuntemus luetaan eduksesi.

Kielitaidon osalta edellytämme englannin kielen teknisen sanaston ymmärtämistä.
Muut tiedot
Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Peltola Kokkolan ilmakaasutehtaalta, puh. +358 40 656 5908. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä VMP Kokkolan kanssa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen kokkola@vmp.fi otsikolla "kunnossapitoasentaja"
Kesto
vuoden 2020 loppuun
Lisätietoja
Jarno Juola, jarno.juola@vmp.fi, 040 3075231
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.