(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja / KM-Yhtymä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

KM-Yhtymä Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tuotantolaitos Joensuussa, joka valmistaa erilaisia elintarvikepakkauksia ja pakkausten osia asiakkaille kotimaahan ja lähialueille. KM-Yhtymän liikevaihto on n. 10,0 milj. euroa ja henkilöstöä kaikkiaan 37. KM-Yhtymä on kehittyvä, innovatiivinen, sekä kasvuun tähtäävä asiakaslähtöinen yritys. Lisätietoja www.pyroll.com.

Haemme nyt KM-Yhtymälle KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan heidän arvojaan ja tavoitettaan. Haluatko sinä olla yksi heistä!

Tehtävänäsi on hoitaa erilaisia tuotantolaitteiden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtäviä. Vastaat myös laitteiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa teollisuuden kunnossapitokokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen/koulutuksen koneistuksen- tai työkaluvalmistuksen osalta. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen ja vastuullisen asenteen omaava kunnossapitoasentaja, joka kykenee työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa.

Työskentely tehtävässä tapahtuu päivävuorossa, mutta tarpeen tullen olet valmis joustamaan työajassa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.10. mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.