(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Kalevala Korulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme monipuolista kunnossapitoasentajaa asiakkaallemme Kalevala Korulle Helsingin Konalaan. Kotimainen valmistus ja vastuulliset toimintatavat ovat Kalevala Korun tärkeimpiä arvoja. Kalevala Koru on paitsi suurin suomalainen, myös yksi suurimmista Pohjois-Eurooppalaisista korubrändeistä. Kalevala Koru on arvostetuin suomalainen korubrändi ja 30 arvostetuimman suomalaisen brändin joukossa vuoden 2018 taloustutkimuksen teettämän Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan.

Työpäiväsi

Työpäiväsi Kalevala Korulla sisältää monipuolisesti erilaisia kunnossapidon tehtäviä. Toimit työssäsi niin sähköautomaation, mekaanisen kunnossapidon, tuotantoprosesseihin liittyvän kiinteistönhuollon kuin prosessivesien puhdistuslaitoksen huoltotöiden parissa. Laitteista löytyy monenlaista aina modernista robottiautomaatiosta 3D-laitteistoon ja perinteisempään korun työstöön. Teet huolto-ohjelman yhdessä esimiehesi kanssa ja toteutat siihen kuuluvia ennakko- ja väliaikaishuoltoja sekä mahdollisia yllättäviä korjauksia. Työsi on itsenäistä, mutta toimit kiinteässä yhteistyössä tuotannon kanssa. Työsi hoituu mukavasti aamuvuorossa ja Kalevala Korulla on käytössä Jalometallialan työehtosopimus.

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, mekaanisesta ja sähköautomaatiosta
  • Aitoa halua onnistua ja oppia korualan kunnossapitotyö monipuolisesti
  • Omatoimista ja aktiivista luonnetta, joka huomaa ja hoitaa vaihdettavat lamput ja kuluneet letkut
  • Järjestelmällisyyttä esimerkiksi varaosien dokumentoinnissa
  • Hyviä sosiaalisia taitoja, lisäksi pilke silmäkulmassa on tässä työyhteisössä eduksesi
  • Pyrkimystä toimia työssäsi aina työturvallisuus huomioiden
  • Suomen kielen osaamista ja vähintään tyydyttävää englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

Kalevala Koru on ylpeä me-hengestään ja Konalassa ollaankin yhtä suurta perhettä. Kalevala Korulla viihdytään hyvin ja pitkät työsuhteet ovat tyypillisiä. Tarjoammekin sinulle hyvän työilmapiirin ohella pitkäaikaisen työn, jossa työlläsi on suuri merkitys, myös kaikille työkavereillesi. Saat kattavan perehdytyksen mm. prosessivesipuhdistamon huoltotöihin ja työ onkin omiaan tekniikasta kiinnostuneelle ja kehittymishaluiselle asentajalle. Reilun työnantajan ja mukavan työporukan tuen ohella joustavat työajat lisäävät työssäviihtymistä. Näiden ohella Kalevala Koru tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut. Kerromme toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Kalevala Korulla toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätteeksi. Tämän ajan tukenasi on Kalevala Korun osaavan ja mukavan henkilöstön lisäksi kolmihenkinen HR-tiimimme meillä WorkPowerilla. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ kunnossapitoasentajana Kalevala Korulla juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysymyksiä?

Timo Launonen, HR-koordinaattori 
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja