(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (Järvenpää)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme nyt asiakasyritykseemme kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuden monipuolisiin huolto- ja asennustehtäviin Järvenpäähän.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin (maanantaista perjantaihin) kolmessa vuorossa (klo 7-15, 15-23 ja 23-7).

Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden/-koneiden kunnossapitoa, ennakkohuoltoja, vikaselvityksiä sekä korjauksia.

Toivomme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn teollisessa työympäristössä
• suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Arvostamme monipuolista osaamista vastaavantyyppisistä työtehävistä. Lisäksi B-ajokortti ja oma auto on töihin kulkemisen kannalta eduksi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja miellyttävässä työkohteessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi.