(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja huoltoon
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa päivävuoroon, vastaamaan tuotantolaitteiden toimivuudesta.

Vastuullasi ovat tuotannon laitteiden huolto, korjaus sekä ylläpito. Huollettavia laitteita ovat esimerkiksi tuotantolinjat, vaa’at, annostelulaitteet ja mm. lämpötila-anturit. Suoritettavat huollot ovat pääasiassa mekaanisia. Työskentelet yhteistyössä tuotantoinsinöörin ja tuotannon työntekijöiden kanssa ja varmistat laitteiston sujuvan toimivuuden. Työskentelypisteesi sijaitsee Vantaanlaakson aseman välittömässä läheisyydessä, joten työpaikalle on mahdollista kulkea myös julkista liikennettä hyödyntäen.

Eduksi tehtävässä on alan koulutus ja kokemus sekä mielenkiinto alaa ja tehtäviä kohtaan. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta ja toivommekin rohkeaa asennetta työntekoon. Toivomme mahdollisuutta aloittaa tammikuun aikana.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen maaliskuun loppuun kilpailukykyisellä palkalla, sekä mahdollisuuden näyttää kyntensä mekaanisen kunnossapidon tehtävissä. Työskentelet päivävuorossa, kansainvälisessä yrityksessä. Työkielesi on suomi, jonka sujuvaa osaamista edellytämme. Hyvin työssä pärjäävälle avautuu mahdollisuus myös pidempiaikaiseen uraan.

Lisätietoja tehtävästä saat Kim Toivoselta, puh. 050 594 2521 tai sähköpostitse kim.toivonen@barona.fi. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja valinnat tehtävään tehdään soveltuvan henkilön löydyttyä.