(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja, Hollola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme asiakkaallemme TOIMELIASTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA Hollolaan.

Pääasiallinen työtehtävänäsi on tuotannossa ilmenevien vikojen huolto ja korjaus. Lisäksi työskentelet tuotannon puolella niinä aikoina, kun huoltoja ja korjauksia ei ole. Työ on päivätyö ma-pe.

Toivomme, että sinulla on perus hitsaustaidot ja mekaanista ymmärrystä. Työskentelet mielellään vaihtelevissa työtehtävissä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Huomattavaa etua tehtävässä tuovat: kurottaja kokemus, kokemus koneistuksesta, pneumatiikan ja automaatioalan tuntemus. Työturvallisuus-, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Hyvä suomen kielen taito on vaatimus.

Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisen työsuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on vähintään muutama kuukausi/ vuoden loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: asentaja, kunnossapitoasentaja, huoltoasentaja, mekaanikko, rakennustuoteteollisuus