(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Harjavaltaan
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Värväämme töihin osaavan kunnossapitoasentajan Harjavallan suurteollisuuspuistoon. Pääasiallinen työnkuvasi tulee koostumaan erilaisista teollisuuden tuotantolaitteiden sekä -linjastojen voitelutöistä. Jos sinulla on kokemusta SKF laakereiden kunnossapidosta niin olet etsimämme osaaja! Töitä on tarjolla yli puoleksi vuodeksi osaavalle tekijälle Suomen Harjavaltaan.

TYÖPAIKAN SIJAINTI:Harjavalta
TYÖN KESTO:Aloitus heti, kesto noin 6-9 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Markus Karhumäki, 040 167 6838 tai markus.karhumaki@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.