(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuteen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme elintarviketeollisuuteen tuotantolaitteiden kunnossapitoasentajaa Vantaalle. Toimit asiakasyrityksessämme elintarviketeollisuuden parissa 2-vuorotyössä. Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Aikaisempi kokemus tekniikan alan asennus- tai kunnossapitotehtävistä on eduksesi, alan koulutus antaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Hitsaustaito (TIG) katsotaan eduksesi. Englannin kielen osaaminen on hyvä lisä, mutta ei välttämätön. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen sekä itsenäiseen ja aktiiviseen työskentelyyn pyrkivä henkilö. Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kari Takaveräjä, p. 040 528 1612.

Hae tehtävään 22.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.