Kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia elintarviketeollisuuteen Vantaalle. Asiakasyritys tarjoaa kunnossapitopalveluita eri teollisuuden aloille.

Työn kuvaus

Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa. Henkilön tehtäviin kuuluu tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta raskaiden teollisuuslaitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtävistä, jotta pystyt suoriutumaan niistä itsenäisesti. Sinulla voi olla kokemusta joko mekaanisista asennuksista tai automaatio-/sähköasennuksista. Työntekijänä olet huolellinen ja vastuuntuntoinen, sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Toivomme hakijalta:
-alaan soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista
-valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön
-innokasta asennetta ja palveluhenkisyyttä

Tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työtehtävään, missä voit kehittää omaa ammattitaitoasi vakavaraisessa asiakasyrityksessämme.

Hakuprosessi

Jos kiinnostuit paikasta, täytä hakemus hakulinkin kautta. Haku umpeutuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222289
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa