(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia elintarviketeollisuuteen. Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden parissa. Henkilön tehtäviin kuuluu tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta raskaiden teollisuuslaitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtävistä, jotta pystyt suoriutumaan niistä itsenäisesti. Sinulla voi olla kokemusta joko mekaanisista asennuksista tai automaatio-/sähköasennuksista. Työntekijänä olet huolellinen ja vastuuntuntoinen, sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Toivomme hakijalta:
-alaan soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista
-valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön
-innokasta asennetta ja palveluhenkisyyttä

Jos kiinnostuit, täytä hakemus hakulinkin kautta. Haku umpeutuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Henkilöstöasssistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatio