Kunnossapitoasentaja Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentajana vastaat asiakkuutemme kunnossapidon haasteisiin. Työ on monipuolista ja haasteellista teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyötä. Työturvallisuusmyönteisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa tapaasi toimia ja hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus kunnossapidon järjestelmistä (SAP) auttavat työtehtävän hoidossa.

Kunnossapitoasentajana tehtäviisi kuuluu mm:

  • Suunnitelmallisen ennakoivan kunnossapidon ja häiriökorjausten päivittäinen suunnittelu ja toteutus
  • Raportointi SAP–kunnossapitojärjestelmään
  • SAP ilmoitusten läpikäynti ja niihin liittyvien töiden hoito
  • Vastuu oman työn valmistelusta, suunnittelusta ja kehittämisestä
  • Osallistut laitoksen käytettävyyden kehittämiseen analysoimalla häiriötilanteita, osallistumalla tarvittaessa häiriötutkintoihin ja esittämällä ratkaisuehdotuksia
  • Osallistut asiakkaan kunnossapitotaitojen tukemiseen
  • Kokemuksesta ja osaamisesta riippuen konekorjaamolla tehtävät koneistukset

Edellytämme aikaisempaa teknistä koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta, sellun valmistukseen liittyvä prosessituntemus, SAP-osaaminen sekä koneistukseen liittyvä koulutus/kokemus.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.

Lisätiedot tehtävästä: Yksikön päällikkö Jussi Salo p.040-1579437 jussi.salo@caverion.com / Kunnossapitovastaava Ville Keijonen p. 050-5301435 ville.keijonen@caverion.com

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi tehtävään 14.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta!

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot