(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja (automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Haemme nyt automaatiotaustaista kunnossapitoasentajaa Imatran tulosyksikköön.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtäväkuvaus

Haemme automaatiotaustaista kunnossapitoasentajaa kartonkitehtaalle.

Tehtäviisi kuuluvat automaatiolaitteiden ennakkohuollot, häiriökorjaukset ja laitehuoltoihin liittyvät tehtävät. Kunnossapitoasentajana hoidat tehtäväkenttääsi itsenäisesti ja raportoit työsi kunnossapidon tietojärjestelmään (SAP).

Osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Arvostamme automaatiojärjestelmien tuntemusta. Myös ohjelmoitavien logiikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Teknisten dokumenttien lukutaidosta ja SAP-kunnossapitojärjestelmän osaamisesta on hyötyä tehtävän haltuunotossa.

Ennen kaikkea odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen sekä joustava, ja haluat oppia uutta.

Haethan tehtävään 25.11. mennessä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kunnossapitopalvelupäällikkö Vesa Silvennoinen, p. 0400 654 946