(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Askalon Ab:lle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kiinnostaako työskentely kunnossapitoalalla teollisuuden parissa? Haluatko liikkuvan työn? Meillä on sinulle duuni!

Haemme nyt asiakkaallemme, Askalon Ab:lle, KUNNOSSAPITOASENTAJAA Vantaalle tukemaan heidän toimintansa laajentumista.

Askalon Ab edustaa Emersonin venttiileitä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Islannissa. Heidän tuotemerkkejään ovat muun muassa Fisher, Sempell, Keystone ja Vanessa.

Työtehtäviin sisältyy toimilaitteiden ja venttiiliohjainten huolto, testaus ja kalibrointi. Työ vaatii huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa. Kevät- ja kesäaikaan työtä on jonkin verran eri puolilla Suomea, eli matkustusvalmius on toivottavaa. Syksyn ja talven työskentelet pääsääntöisesti Koivuhaan toimipisteeltä käsin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittää osaamistasi osana kasvavaa teollisuusventtiilien myynti- ja huoltoyritystä. Tueksesi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Pääset myös kiertämään Suomea erilaisissa asiakaskohteissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä. Lisäksi sinulla on koneistuksen tai hitsauksen perusteet hallussa. Taustallasi on kone- ja metallialan tai automaatioasentajan tutkinto. Aiempi työskentely teollisuusventtiileiden parissa luetaan eduksi.

Työssä tarvitset B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja. Omaat riittävän englannin kielen taidon ymmärtääksesi englanninkielisiä huolto-ohjeita ja manuaaleja. Kyseessä on alkuun 6 kk määräaikaisuus Personalhusetin kautta, mutta sen jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, puh. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.