(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja Askalon Ab:lle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haetko kunnossapidon tai huoltoalan töitä? Haluatko liikkuvan työn? Meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme, Askalon Ab:lle, KUNNOSSAPITOASENTAJIA Vantaalle tukemaan heidän toimintansa laajentumista.

Askalon Ab edustaa Emersonin venttiileitä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Islannissa. Heidän tuotemerkkejään ovat muun muassa Fisher, Sempell, Keystone ja Vanessa.

Työtehtäviin sisältyy toimilaitteiden ja venttiliohjainten huolto, testaus ja kalibrointi. Työ vaatii huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti työparin kanssa. Työtä tehdään kevät- ja kesäaikaan jonkin verran eri puolilla Suomea, eli pieni matkustusvalmius on toivottavaa. Syksy ja talvi työtä tehdään pääsääntöisesti Koivuhaan toimipisteeltä käsin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittää osaamistasi osana kasvavaa teollisuusventtiilien myynti- ja huoltoyritystä. Tueksesi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Pääset myös kiertämään Suomea useissa erilaisissa asiakaskohteissa.

Tehtävässä menestyäksesi katsomme eduksi aiemman kokemuksen kunnossapitotehtävistä ja sinulla on koneistuksen tai hitsauksen perusteet hallussa. Koulutuksesi on kone- ja metallialan tai automaatioasentajan tutkinto, sinulla on halu ja kyky oppia lisää sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Aiempi työskentely teollisuusventtiileiden parissa luetaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja. Omaat riittävän englannin kielen taidon ymmärtääksesi englanninkielisiä huolto-ohjeita ja manuaaleja. Työ on määräaikainen vuoden 2019 loppuun, mutta sen jälkeen on myös suuri mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Pidä kiirettä, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, puh. 050 411 7688

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi