(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme, globaalille teollisuusalan konsernille KUNNOSSAPITOASENTAJAA työskentelemään erilaisten teollisuuden huoltotöiden parissa.
 
Työn kuvaus:
Työ on määräaikainen, mutta mahdollisuus pitkään työsuhteeseen on olemassa. Työ vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa 2-vuorossa. Työ sopii myös työuransa alussa olevalle henkilölle.
 
Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta sähkö- tai konetekniikan koulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta. Aikaisempi työkokemus asentajan ja/tai kääminnän työtehtävistä luetaan eduksi sekä valmius työskennellä vuorotyössä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ensiapukoulutus on eduksi.
 
Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan ammattilainen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu teollisuuden koneiden ja sähkömoottoreiden huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä. Vastaat osaltasi lisäksi muiden tuotannon laitteiden huollosta, ylläpidosta ja korjauksista. Toimit huoltomiesten sijaisena tarvittaessa sekä yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.
 
Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 11.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kunnossapitoasentaja


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu