(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitoasentaja asiakaskohteeseen Kaukaan sahalle
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Lappeenranta

Haemme asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle tiimin vahvistukseksi mekaanisen kunnossapidon asentajaa. Tehtävät edellyttävät 3-vuorotyövalmiutta.

Kunnossapitoasentaja vastaa tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista sekä ennakkohuollosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillista koulutusta sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Hakemaltamme henkilöltä löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisestä että osana tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja kunnossapitoasentajan tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapidon esimies Toni Ojajärvi, puh. 040 779 3631.

Hae tehtävää 20.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.