Kunnossapitoasentaja Altialle
Altia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Altialle Rajamäelle kunnossapitoasentajaa sähköautomaatiopuolelle.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka tunnetaan vahvoista brändeistään, kuten Koskenkorva, Jaloviina, Valhalla, Leijona ja Blossa-glögit. Vahvan pohjoismaisen profiilin lisäksi Altia on merkittävä toimija myös kansainvälisesti. Altialla on toimintoja seitsemässä eri maassa ja vientiverkosto ulottuu kymmeniin maihin pääosin Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Tutustu Altiaan yrityksenä ja Altian vahvoihin brändeihin osoitteessa altiagroup.com.

Työtehtävät ovat monipuolisia sähköautomaation sekä mekaanisen puolen käynnissä- ja kunnossapitotehtäviä. Altialla pääset tekemään töitä pitkälle automatisoidussa tuotantolaitoksessa, joka hyödyntää pitkälle automatisoituja ratkaisuja ja toteutuksia. Korkeatasoiset ja tehokkaat laiteratkaisut sekä jatkuvan parantamisen toimintamalli luo kunnossapitotiimillemme mielekkään toimintaympäristön.

Toivomme hakijalta uusia haasteita pelkäämättömän asenteen lisäksi tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kuten sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa. Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa työskentelyotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Työssä käytettävät järjestelmät ovat suomen- ja englanninkielisiä, joten sujuva suomen kieli ja englannin kielen perusosaaminen ovat tehtävään valinnan edellytyksinä.

Altialla panostetaan kunnossapitohenkilöstön osaamiseen. Saat kattavan perehdytyksen, mutta laitteiden monimuotoisuuden ansiosta, opit todennäköisesti päivittäin jotain uutta vielä pitkään perehdytyksen jälkeenkin. Tuemme henkilöstömme kehittymistä ja osaamisen laajentamista niin töissä kuin työn ohessa. Halutessasi pääset mukaan erilaisiin kunnossapidon ja tehtaan tuottavuuden kehittämishankkeisiin ja projekteihin. Työsuhde on vakituinen ja töitä tehdään kolmessa vuorossa 40 h / viikko.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin alusta alkaen, ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, 050 464 8493, arkisin klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267749
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Nurmijärvi, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna