Kunnossapitoasentaja Algol Technics / Pasila
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Technicsille reipasta ja osaavaa kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin Pasilaan.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä, lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiin ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti jo 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet kunnossapitotiimisi kanssa laitteistojen kunnossapitoa ja ennakkohuoltoja sekä vikakorjauksia käynnissäpidossa. Työsi sisältää enimmäkseen mekaanista huoltotyötä, mutta myös sähkö- ja automaatiopuolen työtehtävät kuuluvat työnkuvaasi. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algolin asiakkaan tiloissa Pasilassa. Työ on katkeamatonta 3-vuorotyötä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Toivomme, että

 • Sinulla on teknisen alan koulutus (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Omaat hyvät mekaaniset taidot
 • Käytät mielelläsi päätäsi ja nautit ongelmanratkaisusta
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky sekä positiivinen ote työhön
 • Haluat kehittyä alallasi ja löytää työnantajan, joka tukee sinua tavoitteissasi
 • Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
 • Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia

Tarjoamme

Algol Technics tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algolin työntekijöille tarjotaan aamupuurot ja taukokahvit sekä lounasetu toimipisteen henkilöstöravintoloissa. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Lisäksi jokaisessa yksikössä on bonuspalkkiojärjestelmä, johon voit vaikuttaa tiimisi kanssa päivittäisessä työssäsi.

Hakuprosessi

Olisiko Algol Technics juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Nelli Heikkinen, HR-koordinaattori 
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1475866
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa