Kunnossapitoasentaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kunnossapitoasentajaa Akaaseen. 

Toivomme sinun asuvan Akaan seudulla tai lähistöllä, sillä työtehtävässä toimit Akaan toimipisteessä työstökoneiden kunnostuksen parissa. Työtehtävien pääpaino on koneasennus- ja korjaustehtävissä. Etsimme monitoimityöntekijää, jolta hoituu kunnossapidon ohella varastonhoito ja lähetyksien organisointi.

Toivomme sinun olevan taustaltasi konepaja- tai automaatiotekniikan osaaja. Yrityksessä pääset työskentelemään kipinätyöstöteknologian, CNC-jyrsinkoneiden ja automaatioratkaisujen parissa.

Työtehtävissä edellytetään CNC-koneiden ohjausten tuntemusta ja käyttökokemusta. Työssä menestyminen vaatii hyviä ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja, aktiivista asennetta sekä rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Työtä tehdään arkisin, viikkotyöaika on sovittavissa tehtävään valittavan henkilön toiveiden mukaisesti joko osa- tai kokoaikaiseksi. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian, työntekijä rekrytoituu suoraan asiakasyritykselle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362315
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Soukka (maria.soukka (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Akaa, Pirkanmaa