Kunnossapitoasentaja (2 kpl), Radiometer Turku Oy, Turku
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2022
Viihdytkö työympäristössä, joka tarjoaa mahdollisuuksia jatkuvaan kehittämiseen ja oppimiseen urasi varrella? Nyt tarjolla loistava mahdollisuus työhön alan kasvuyrityksessä Radiometerillä Turussa.

Etsimme nyt

KAHTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä toimit tuotannon laitteiden ylläpitohuollon ja korjausten vastuuhenkilönä, yhdessä muun huoltotiimin ja tuotannon kanssa. Pääset myös osallistumaan tuotantolinjojen ja laitteiden kehittämis- ja parannustoimenpiteisiin. Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä Radiometerin muiden toimintojen, kuten laadun, projektiorganisaation ja NPI:n (New Product Introduction) kanssa sekä myös ulkoisten huolto- ja materiaalikumppanien kanssa.

Tehtävässä menestymistäsi auttaa aikaisempi kokemuksesi tuotanto- ja automaatiotekniikasta sekä automaattisista tuotantolinjoista. Työkokemus tarkasti säädellyn tuotannon parista ja kokemus laitevalidoinneista katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet palveluhenkinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Radiometerin välille.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa teknistä koulutusta, mieluiten automaatioon suuntautuen.
Kokemusta tuotantotekniikasta.
Kokemusta työskentelystä automaattisten tuotantolinjojen parissa.
Suomen ja englannin kielen hyvää osaamista.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä työskentelemään terveysteknologian huippuyrityksessä, jossa pääset toimimaan hyvässä työilmapiirissä ammattitaitoisten kollegoiden parissa. Radiometer ja Danaher -konserni tarjoavat sinulle paljon mahdollisuuksia koulutukseen ja kehittymiseen sekä kattavia henkilöstöetuja.


Kiinnostuitko?

Tuotantomme on käynnissä 5 - 7 päivänä viikossa ja varmistaaksemme joustavan huollon tuen tuotannollemme odotamme sinulta valmiutta työskennellä tilanteen vaatiessa myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä tarvittaessa myös vuorotyössä.

Lisätietoja tehtävästä: Technical Service Manager Jani Seppänen +358 50 562 4756 tai Cup Manufacturing Manager Anniina Vesalainen +358 40 8254502.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.radiometer.com 30.01.2022 mennessä.
Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja

Katarina Appelberg
Rekrytointikonsultti
044 420 4231
katarina.appelberg@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot