Kunnossapito-/venttiiliasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsimme teollisuuden monipuolisiin venttiiliasennuksiin ja huoltoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme reipasta ja työhön tarttuvalla asenteella varustettua venttiiliasentajaa Ouluun!

Kunnossapito-/venttiiliasentajana vastaat venttiilien asennus- ja huoltotöistä monipuolisissa teollisuuden kohteissa. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Aiempi kokemus venttiiliasennuksista ja -huolloista katsotaan eduksi. Myös tarvittavat kortit tulee olla voimassa. Lisäksi toivomme hakijalta reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta sekä työssä vaadittavaa tarkkuutta. Työt tehdään pääasiassa Oulun alueella, mutta toivomme hakijalta joustavuutta ja matkustusvalmiutta mahdollisien reissujen varalta.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen työn hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme. Työt alkaa määräaikaisuudella Eezyn kautta, mutta töiden sujuessa hyvin sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaamme kirjoille. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 9.5.2021 klo 23:59. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11 ja 13-15 välisenä aikana.

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451997
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu