(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapito- / sähköasentaja
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme nyt Säkylään sinua

Kunnossapito- / sähköasentaja

Kunnossapitoasentajana pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tehtävässä toimit ryhmän jäsenenä ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Työskentelet pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotöissä. Tehtävän pääpaino on sähkökunnossapidossa, mutta osallistut myös mekaaniseen kunnossapitoon.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta kunnossapidon sähkö-/mekaanisista työtehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon työnjohtaja Samuli Pihlavirta 24.2.2020 klo 12-14 numerosta 010 402 4386.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa apetit.fi.