(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapito-, sähkö- ja automaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Etsimme nyt vankan teollisuusosaamisen omaavaa KUNNOSSAPITO-, SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme pääkaupunkiseudulla.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat monipuolisista kunnossapito-, huolto-, korjaus- ja asennustöistä teollisuusalan asiakaskohteessamme. Työ on 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville.  

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva alan koulutus ja työkokemusta vastaavista sähkö- ja automaatioalan sekä mekaanisen kunnossapidon tehtävistä ja erityisesti vankka kokemus teollisuuden parista ja pakkauskoneista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2019ja työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pasi Puranen, 050 349 4206, arkisin klo 8-16 välillä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -