(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapito-/huoltoasentaja
Haitor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Haitor Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa hydraulisten ja mekaanisten työkalujen huolto- ja korjaustehtäviin. Työ edellyttää matkustusvalmiutta vaativaa kotimaassa ja työ on asiakasrajapinnassa tapahtuvaa monipuolista huolto- ja asennustyötä, mutta työtä tehdään myös yrityksen omissa tiloissa Helsingissä.

Työ sopii hyvin kokeneelle vastaavan teknisen alan koulutuksen omaavalle asentajalle tai teknikolle, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta huolto-/korjaustyöstä ja toiminnasta asiakkaan luona. Työ on isolta osalta hyvin itsenäistä ja vaatii hakijalta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta. Toimit osana korkean ammattitaidon omaavaa huoltoryhmää ja koulutus tehtäviin tapahtuu työn ohessa ammattilaisten valvonnassa.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa teknisen alan koulutusta, korkeaa työmotivaatiota ja asiakaslähtöistä asennetta, sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Hakijalla tulee olla hyvä yleinen tietämys tekniikan saralta ja kuvienlukutaito, kuten räjäytyskuvat ja huoltomanuaalit. Tärkeimpänä pidämme hakijan halua sitoutua yritykseen, sekä kykyä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä asenteella ja motivaatiolla hyvien työkavereiden tuella ja opastuksella. Hyvä englanninkielen taito on edellytys tehtävässä huolto-ohjeiden ja raportoinnin vuoksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäkestoiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaalle hyvin monipuoliseen työhön ja luoda erinomainen ura yrityksessä huolto- ja asennustehtävissä. Katsomme myyntihenkisyyden eduksi paikkaa täyttäessä ja henkilöllä on mahdollisuus lisätuloihin omien myyntien kautta. Lisäksi tarjoamme hyvän kilpailukykyisen palkan henkilön osaamisen mukaan ja hyvän organisaation tuen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse Ari Kumlander puh. 043 824 4449 perjantaina 1.3.2019 klo. 13.00 - 15.00 välisenä aikana.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti, Matkustusvalmius kotimaassa