(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjiä (sähkö-automaatio), Seinäjoki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Kunnossapidon ammattilaisille on nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Hallitsetko sähköön- ja automaatioon liittyvät kunnossapitotyöt? Jos, niin voisit olla tiimimme uusin vahvistus. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjiä automatisoitujen tuotantolinjojen, käyttöhyödykkeiden ja kiinteistöjen kunnossapitoon sekä ennakkohuoltotehtäviin. Olet tärkeä osa kunnossapitotiimiämme ja toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimiemme kanssa. Työ on vuoro- tai jaksotyötä, jossa noudatamme SEL:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta teknisen alan työtehtävistä
- Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. sähkö-automaatiokoulutus)
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä
- Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

Eduksi katsomme:
- Automaatio-osaamisen
- Mekaanisen kunnossapidon kokemuksen
- SAP-järjestelmän tuntemuksen
- Alan englannin kielen taidon

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: kunnossapitovastaava Jukka Takala p. 0503841450 kertoo mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella tiistaisin klo 12-15.
Hakemukset: jätäthän hakemuksesi pian viimeistään 20.9.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 380 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. Lisätietoa meistä: www.valio.fi


Hakusanat: työpaikat Pohjanmaa, työpaikat Seinäjoki, työpaikat kunnossapito, kunnossapitäjä, sähkö, automaatio, huoltoasentaja, sähköasentaja, automaatioasentaja