(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkeä.

KUNNOSSAPITÄJÄ, SÄHKÖ- JA AUTOMAATIO

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Board Kyron tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen sähkö- ja automaatiopuolen osaajaa. Tehtävässäsi huolehdit ensisijaisesti kartonkikoneemme ja voimalaitoksemme käynnissäpidosta, mutta työtehtävämme ovat monipuolisia ja voivat vaihdella tilanteen ja tarpeen mukaan ml. kiinteistö- ja konelinjan tehtävät.

Uskomme toiminnassamme yhdessä tekemiseen ja monitaitoisuuteen. Koulutamme henkilöstöämme mahdollistaaksemme monipuolisen työnkierron ja turvataksemme osaamisen tason työn eri vaiheissa.

Työtä tehdään pääasiallisesti päivätyönä, mutta odotamme valittavalta henkilöltä joustavaa asennetta ja valmiutta työaikojen vaihteluun. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaisesti.

Edellytykset

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi, pyrit tekemään aina parhaasi ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva tiimipeluri, joka ei jätä muita pulaan.

Edellytämme sinulta sähkö- ja automaatiopuolen perustutkintoa ja aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden ja/tai energian tuotannon alalta. Valmet DNA-prosessiautomaatiojärjestelmän ja Siemens -logiikoiden tuntemus katsotaan eduksesi, kuten myös sähkönjakelun, kenttäinstrumenttilaitteiden ja erilaisten kenttäväylien kokemus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat sähkö- ja automaatio-osaston esimiehet Mika Jaakkola p. 050 598 7893 ja Jari Matikka p. 050 598 7892.

Hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemuksesi sunnuntaihin 2.9.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.