(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä (tehdaspalvelut), Riihimäki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Eila® jogurtteja, Valio Eila® rahkavaahtoja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Uusi välipalatehtaamme on otettu käyttöön Riihimäen Herajoella. Tehdas on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää meijerin tehdaspalveluihin. Työtehtäviisi kuuluvat mm. prosessilaitteiden- ja venttiilien korjaus- ja ennakkohuoltotyöt. Kuulut tehdaspalvelun ennakkohuoltotiimiin ja toimit päivittäisessä yhteistyössä R1- ja R2- tehtaissa tuotantotiimien kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta prosessilaitteista (venttiilit, pumput yms.)
- Teollisuuden prosessijärjestelmien tuntemusta ja huolto-osaamista
- Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. mekaniikan koulutus)
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä
- Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

Eduksi katsomme alan englannin kielen taidon.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön. Kun aloitat Valiolla, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Ennakkohuoltovastaava Toni Koivisto kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella numeroon 050 3841374, tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan joukkoomme. Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme jättämään viimeistään 23.9.2018 mennessä hakulinkin kautta. Haethan pian, täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Huom! etsimme kunnossapitäjää myös tehtaamme ennakkohuoltoon, kts. tarkemmat tiedot tästä työpaikasta osoitteessa: www.valio.fi/rekry

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, kunnossapito, työpaikat Häme