Kunnossapitäjä (robotiikka/koneautomaatio), sijainti avoin
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

ETSIMME VALIOJENGIIMME ROBOTIIKAN JA KONEAUTOMAATION AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan elintarviketehtaiden kunnossapidossa! 

Valiolla toimii keskitetyn tuen organisaatio Maintenance Support Center, joka koordinoi yhdenmukaista tekemistä Valion kunnossapidossa. Haemme nyt Valion Maintenance Support Centeriin kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi Valion kunnossapitotiimiä. 

Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Vastaat valiotasoisesti erilaisten koneautomaatiojärjestelmien korjauksista, ennakkohuolloista ja varaosien hankinnasta. Vastuualueen laitteet koostuvat mm. korkeavaraston hissien, kuljettimien ja käsivarsirobottien teknisestä ylläpidosta ja ennakkohuolloista. Toimit teknisenä tukena vastuualueesi ongelmatilanteissa. Vastuualueen laitteet sijaitsevat Valion eri tuotantolaitoksissa. Valion tuotantolaitokset Suomessa | Valio 

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta:

- Vankkaa työkokemusta robotti- ja varastoautomaatiohuollosta

- Valmiutta matkustaa viikoittain Valion eri tehtaissa

- Valmiutta ja halua kehittää omaa osaamista

- Hyvää tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoa

- Paineensietokykyä nopearytmisen tuotannon keskeytymättömässä kunnossapidossa

- Alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö/automaatio, kunnossapito, robotiikka, konetekniikka)

Lisäksi arvostamme:

- SAP- kunnossapitojärjestelmän hallintaa

- Alan englannin kielen perusosaamista

- Kursseja/pätevyyksiä esim. sähkötyöturvallisuus, hygieniapassi ja tulityökortti 

 Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Kannustava, yhteisöllinen tapa työskennellä ja oppia toisiltamme on yksi Valiolla työskentelyn avainjutuista. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana. 

Lisätietoja: Resurssisuunnittelupäällikkö Jouko Rentola kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä/ voit soitella 18.6. klo 12-13 tai 23.6. klo 13-15/ p. 050 3842706.

Hakuohjeet: haethan pian, viimeistään 27.6.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat kunnossapito, robotiikka, koneautomaatio, ennakkohuolto, robottihuolto, varastoautomaatiohuolto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465791
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: kts. ilmoitus