(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä, Mekaaninen kunnossapito
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkeä.

KUNNOSSAPITÄJÄ, MEKAANINEN KUNNOSSAPITO

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Board Kyron tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen mekaanisen kunnossapidon osaajaa.


Tehtävässäsi huolehdit ensisijaisesti kartonkikoneemme ja voimalaitoksemme käynnissäpidosta, mutta työtehtävämme ovat monipuolisia ja voivat vaihdella tilanteen ja tarpeen mukaan, ml. kiinteistö- ja konelinjan tehtävät.

Uskomme toiminnassamme yhdessä tekemiseen ja monitaitoisuuteen. Koulutamme henkilöstöämme mahdollistaaksemme monipuolisen työnkierron ja turvataksemme osaamisen tason työn eri vaiheissa.

Työtä tehdään pääasiallisesti päivätyönä, mutta odotamme valittavalta henkilöltä joustavaa asennetta ja valmiutta työaikojen vaihteluun. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaisesti.

Edellytykset

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi, pyrit tekemään aina parhaasi ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva tiimipeluri joka ei jätä muita pulaan.

Edellytämme sinulta konetekniikan tai vastaavan alan perustutkintoa ja aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden ja/tai energian tuotannon alalta. Teollisuushydrauliikan osaaminen katsotaan eduksesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitoinsinööri Pasi Tanner, puh. 050 330 6185 ja ennakkohuoltoinsinööri Toni Yli-Piipari, puh. 040 505 9045.

Hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätä hakemuksesi perjantaihin 15.10.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.