(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä, Koskisen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto on n. 264 milj. euroa ja viennin osuus on noin 55 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.

KUNNOSSAPITÄJÄ

Kunnossapitoyksikkö hakee vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää Järvelän toimipisteeseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä ammattikoulutusta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti erilaiset teollisuuden kunnossapito-, korjaus- ja kokoonpanotyöt sekä hitsausta. Sähkö- ja automaatioalan ymmärrys lasketaan eduksi.

Omaat loogisen ajattelutaidon ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovelluksien parissa. Sinulla on kokemusta hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien huolloista ja vianhausta. Vaneriteollisuuden prosessien tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme myös valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän puuteollisuusympäristössä, mahtavat työkaverit ja mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen työssäsi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta. Lisätietoa tehtävästä saat Marja Koikkalaiselta, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.