(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä (koneasentaja), Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Tehtaallamme työskentelee n. 65 henkilöä.


Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään mahtavassa työporukassa ja mielenkiintoisten sekä haastavien tehtävien parissa.

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää mekaniikka/koneasennusryhmään. Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Tehtävänäsi on elintarviketuotantolaitoksen mekaanisten koneiden ja laitteiden toimintahäiriöiden vianselvitys, ennakkohuollot ja korjaustyöt. Työssäsi pääset osallistumaan myös kehitys- ja investointiprojekteihin.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa koulutusta (kunnossapito/kone/metallialan perustutkinto tai vastaava)
- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn
- joustavuutta ja huolellisuutta sekä halua oppia uutta
- valmiutta kaksivuorotyöhön

Eduksi luetaan:
- pakkauskonetekniikan tuntemus
- hitsaus / koneistusosaaminen, teräsrakennetyöt
- englannin kielen taito
- voimassaolevat työturvallisuuskortti, tulityökortti, EA-kortti, sähkötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi
- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus

Palkkaus SEL TES mukaan.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitovastaava Hannu Partanen puh. 050 398 7138.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, sopivan henkilön löydyttyä paikka täytetään heti. Jätäthän siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 19.4.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Lisätietoa meistä: www.valio.fi