Kunnossapitäjä, Jyväskylä
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Kunnossapidon/tekniikan ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa ja mielenkiintoisten sekä haastavien tehtävien parissa! 


Kunnossapidon vastuualue kattaa laajat kunnossapitotoimet (konetekniikka, sähkötekniikka, tietotekniikka, automaatio- ja systeemitekniikka, rakennus- ja ympäristötekniikka) tontin rajojen sisällä. Kaikki tiimin jäsenet ovat avainasemassa ja yhdessä luomme täydelliselle tuotannolle edellytykset onnistua. Olemme ylpeitä työstämme ja taidostamme. Työsi kädenjälki näkyy vahvasti siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat suunnitellusti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin turvallisesti sekä laadukkaasti. 

Olisitko sinä tiimimme uusin vahvistus? Haemme nyt Jyväskylän meijerin kunnossapitoon kunnossapitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Toimit päivittäisessä yhteistyössä tuotannon kanssa. Työ on 3- vuorotyötä tai jaksotyötä, jossa noudatamme SEL:n työehtosopimusta.

Sinulta odotamme:
- Valmiutta vuorotyöhön sekä jaksotyöhön.
- Aikaisempaa työkokemusta kunnossapitotehtävistä tai vastavalmistuneena määrätietoista halua kasvaa kunnossapidon/tekniikan ammattilaiseksi.
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä.
- Alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö/automaatio, kunnossapito).

Lisäksi arvostamme;
- Alan englannin kielen perusosaamista
- SAP kunnossapitojärjestelmän hallintaa
- Kursseja/pätevyyksiä esim. sähkötyöturvallisuus, jännitetyökoulutus, hygieniapassi ja tulityökortti. 

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Kunnossapitovastaava, Eero Rantanen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, Soita arkisin klo 12:00 - 15:00 /puh. 0503987076.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.9.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Jyväskylän jakelu vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden jakelusta Keski-Suomen alueella, länsirannikolta itärajalle saakka. Erikoismaitoja toimitamme koko Suomeen. Keskeisin vientikohde on Ruotsi.
Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 160 miljoonaa litraa maitoa. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista henkilöä. Toimipaikkamme on ollut savuton 1.1.2014 alkaen. Meijeri sijaitsee Jyväskylän Seppälänkankaalla.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, työpaikat kunnossapito, työpaikat tekniikka


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384459
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: kts. ilmoitus
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi