(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapitäjä (ennakkohuolto), Riihimäki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Eila® jogurtteja, Valio Eila® rahkavaahtoja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Uusi välipalatehtaamme on otettu käyttöön Riihimäen Herajoella. Tehdas on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitäjää meijerin ennakkohuoltoryhmään. Työtehtäviin kuuluvat automatisoitujen tuotantolinjojen-, tuotevarastojen- ja kiinteistöjen ennakkohuolto- ja kehitystehtäviä. Kuulut ennakkohuoltoryhmään ja toimit Riihimäen R1- ja R2 tehtaissa yhteistyössä tuotantotiimien kanssa. Kunnossapitäjän tulee hallita sähkö- ja mekaaninen kunnossapito. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta kunnossapitotehtävistä
- Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. sähkö-automaatio koulutus, mekaniikan osaaminen on etu)
- Näkemystä ennakkohuoltojen sekä koneiden- ja laitteiden kehittämisestä
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta vastuullisessa työssä
- Valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn tarvittaessa

Eduksi katsomme:
- Automaatio osaamisen
- Sähköpätevyyden (SFS 6002)
- Alan englannin kielen taidon

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työtehtäväsi sisältöön. Kun aloitat Valiolla, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Ennakkohuoltovastaava Toni Koivisto kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella numeroon 050 3841374, tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan joukkoomme. Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme jättämään viimeistään 23.9.2018 mennessä hakulinkin kautta. Haethan pian, täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Huom! etsimme kunnossapitäjää myös tehtaamme tehdaspalveluihin, kts. tarkemmat tiedot tästä työpaikasta osoitteessa: www.valio.fi/rekry

Hakusanat: työpaikat Riihimäki, kunnossapito, työpaikat Häme