(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme KUNNOSSAPITOASENTAJIA laitteiston huoltoon ja asennukseen Tornioon.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työtehtäviä on eritasoisille osaajille, joten alan ammattilaisten lisäksi huomioimme mielellämme myös esimerkiksi konetekniikan opiskelijoita. Metallialan tai muun teknisen alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksesi. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina ja -viikkoina. Työrupeamia alkaa asiakkaamme tilauksen mukaan syyskauden 2020 aikana ja työjaksot ovat kestoltaan muutamista viikoista kuukausiin. Hyvä suoriutuminen työssä mahdollistaa sinulle jatkossakin työskentelyn vastaavilla työjaksoilla.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat Salla Pyhäjärveltä: salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä