(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme nyt eritasoisia KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÖITÄ kaivoslaitteiston huoltoon ja asennukseen Kittilään.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Työtehtäviä on eritasoisille osaajille, joten alan ammattilaisten lisäksi huomioimme mielellämme myös esimerkiksi konetekniikan opiskelijoita. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksesi. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina ja -viikkoina. Työrupeamia alkaa asiakkaamme tilauksen mukaan syksyllä 2018 ja työjaksot ovat kestoltaan muutamista viikoista kuukausiin.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Huomioithan, että hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi halutessasi tuoda mahdollisuuksia työllistyä jatkossa myös muihin asiakaskohteisiimme!


Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit tulla tapaamaan meitä myös avoimien ovien päiville toimistollemme 31.10 klo 12-15. Osoite Kansankatu 9. Lisätietoja avoimien ovien päivästä työnhakijoille Personalhuset Rovaniemen Facebook-sivuilla. 

https://www.facebook.com/events/1347506822051394/

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi