(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Merikarvian saha rekrytoi


KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄN


monipuolisiin laitoksen kunnossapito ja huoltotehtäviin.

Mitä pääset tekemään?

Kunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä.

Työskentelet yhteistyössä sähkö-automaatioasentajien, tuotannon operaattorien sekä esimiesten kanssa. Kunnossapidon työ on vuorotyötä. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia mekaanisen kunnossapidon tehtäviä sahan eri osastoilla.

Millaista osaamista etsimme?

Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä katsotaan eduksi. Teollisuuden kunnossapitotehtävissä tarvitaan mekaniikkaosaamista sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Hyvänä pohjakoulutuksena toimii tekniikan alan peruskoulutus esim. koneasentaja/ajoneuvoasentaja. Sähköalan kokemuksesta on myös etua tehtävässä. Arvostamme myös SAP-järjestelmän tuntemusta. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Jere Narkolle (p. 0407495257), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 13-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!