(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Vahvistamme omaa kunnossapidon tiimiä
KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄLLÄ
Metsä Fibren Kyrön sahalla

Millainen työ sinua odottaa?

Kunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä. Työ on 3-vuorotyötä, jossa toimitaan yhdessä muun vuorossa olevan henkilöstön kanssa. Työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville. Normaali vuorokierto on kaksi aamuvuoroa, kaksi iltavuoroa ja kaksi yövuoroa minkä jälkeen on neljä vapaapäivää. Työvuoron pituus on 8 tuntia.

Kyrön sahan tuotantokapasiteetti on noin 235 000m3 mäntysahatavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. korkealaatuiset  liimapuut, hirsitalot, ikkunat, ovet, puusepänteollisuus, teollinen höyläys, pakkausteollisuus ja lämpöpuu. Viennin osuus tuotannosta on noin 80 %, henkilöstöä sahalla on n. 70.

Millaista osaamista etsimme?

Teollisuuden mekaanisissa kunnossapitotehtävissä tarvitaan mekaniikkaosaamista sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Hyvänä pohjakoulutuksena toimii tekniikan alan peruskoulutus esim. koneasentaja/ajoneuvoasentaja. Perehdytämme tehtävään, joten voit olla viimeisen vuoden opiskelija tai jo valmistunut alan ammattilainen. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä sekä sähköalan tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin:  Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tehdaspäällikkö Jorma Nieminen (p.050 320 2023) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Jorma on parhaiten tavoitettavissa 24.6.-3.7. klo 10-16.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 12.7.2020 saakka. Menestystä hakuun!