(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Vahvistamme omaa kunnossapidon tiimiä
kunnossapidon työntekijällä
Metsä Fibren Vilppulan sahalla

Sinun roolisi tulevaisuuden metsässä

Kunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä. Työskentelet yhdessä muun vuorossa olevan henkilöstön kanssa.

Vilppulan saha on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sahan tuotantokapasiteetti on noin 525 000m3 kuusitavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepäntuotteet ja betonivalumuotit. Viennin osuus tuotannosta on noin 87 %. Sahalla työskentelee noin 100 henkilöä.

Millaista osaamista etsimme

Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä katsotaan eduksi. Teollisuuden kunnossapitotehtävissä tarvitaan mekaniikkaosaamista sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Hyvänä pohjakoulutuksena toimii tekniikan alan peruskoulutus esim. koneasentaja/ajoneuvoasentaja. Sähköalan kokemuksesta on myös etua tehtävässä. Arvostamme myös SAP-järjestelmän tuntemusta. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Mikko Takalalle (p. 050 325 6696), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 12-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 2.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!