(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄ

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren Lappeenrannan sahalle osaajia vakituiseen työsuhteeseen sekä mekaaniseen- että sähköautomaatiokunnossapitoon.

Voit kohdistaa hakulomakkeen valinnoilla hakemuksesi joko mekaaniseen- tai sähköautomaatiokunnossapitoon.

Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä. Lisäksi vastaat kunnossapidon kehittämisestä yhteistyössä muun osaston kanssa. Työ on vuorotyötä, jossa toimitaan yhteistyössä muun vuorossa olevan henkilöstön kanssa.

Tarjoamme sinulle arvostetun suomalaisen konsernin kilpailukykyiset edut, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää niin tuotantoprosessia ja -menetelmiä kuin omaa ammatillista osaamistakin.

Lappeenrannan sahalla työskentelee n. 70 henkilöä. Kunnossapidossa on töissä 13 henkilöä.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus vastaavista teollisuuden kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen edesauttaa tehtävän menestyksekästä hoitamista.

Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kehittämishaluinen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Anssi Meuronen, anssi.meuronen@metsagroup.com, puh. 050 5989 319. Tavoitettavissa arkisin klo 09.30-16.00.

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi 23.9.2018 mennessä.