(Poistunut julkaisusta)

Kunnossapidon työntekijä, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.


Etsimme nyt Heinolan toimipisteeseen KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÖITÄ.Haemme useampia henkilöitä Heinolan toimipisteeseen kunnossapidon työtehtäviin.


Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset asennus-, ylläpito- ja huoltotyöt. Tehtävä soveltuu alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle henkilölle. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä ja vastaavista korjaus- sekä asennustöistä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus tuotantotyöskentelyä kohtaan.


Edellytämme sinulta hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoa kohtaan. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta. Katsomme eduksesi ajo- ja tulityökortin. Työ edellyttää 18-vuoden ikää, sillä kyseessä on kolmivuorotyö.


Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi 044 777 5103